Een maand geleden opende Culture Club zijn deuren voor iedereen met een event game.
Ze geven studenten de kans om een event te organiseren onder hun vleugels.
Het ideale moment voor The Last Gentleman en mezelf om al onze Grave ideeën nu eindelijk eens te bundelen en hiermee naar buiten te komen!

Eerst kon iedereen voorstellen doorsturen. De beste ideeën mochten verder uitgewerkt en later gepresenteerd worden. Daaruit kwamen voorlopig al drie winnaars waar wij met Graaf bij zijn! 

Wij zijn er bij!!! 

In 2016 mogen wij Graaf realiseren in de vernieuwde Culture Club. Deze club wordt dus deel van het Graafschap en wij kijken nu al uit naar wat jullie gaan vinden van onze ideeën (maar verklappen zeker nog niet alles vandaag)!

Hoe het begon

Een jaar geleden ondertussen deden we onze eerste Graaf editie in Decadance, Gent. Een event dat we niet snel gaan vergeten. We hadden vroeg op de avond al een volle zaal, en zo bleef het nog tot vroeg in de ochtend.
We maakten van Decadance een echte kasteelhal door onze vaandels op te hangen en de schilderijen van onze nonkels Filip en Laurent even uit te stallen.

Hoe we verder gaan 

Graaf wil verder gaan dan een normaal evenement organisatie. We worden hofleverancier van uw ervaringsevent op valse feestdagen.
Jouw mening zal centraal staan tijdens de hele organisatie van het evenement. We gaan deze dan ook actief gaan vragen!
Hoe we uw ideeën hierin gaan betrekken vertellen we je in januari.

 

Kan je niet meer wachten om ons iets te vertellen?
Ben je nu al geïnteresseerd in meer informatie over Graaf?
Ga dan verder naar contact en vertel ons hoe jij Graaf wilt zien groeien.